MANIFEST


Som pierencs normals i corrents. Som com tu, gent que s’aixeca tots els matins,
per treballar, estudiar o buscar feina. Gent amb família i amics, gent que treballa dur cada dia per viure i donar un futur als que ens envolten.

Uns ens considerem més progressistes, d’altres més conservadors. Uns creients, d’altres no; uns tenim ideologies ben definides, d’altres ens considerem apolítics. Però tots estem amoïnats i indignats pel panorama polític, econòmic i social que veiem al nostre voltant. Aquesta situació ens fa mal a tots cada dia. Però si tots ens unim, podem canviar-la. És el moment de moure’s i construir una societat millor.

És per això que alguns pierencs ens reunim en assemblea popular i oberta a tothom qui vulgui amb l’objectiu de trobar-nos, descobrir els interessos i problemes de la Vila de Piera. Així junts, aconseguir una base de participació ciutadana contínua i garantir la igualtat per a tots els vilatans. Per això que us demanem que assisitiu i opineu per a crear uns objectius comuns i consensuats.


Cercar en aquest blog

Sobre Assamblea Piera

La meva foto
És una assamblea oberta a tothom, per a la millora del funcionament del poble, el país i conseqüentment el món.

diumenge, 5 de juny de 2011

Benvinguda

Donem la benvinguda a tothom. Aquest és un espai de difusió i reflexió d'idees, de cara a definir un pla d'actuació per arribar a una democràcia més justa a Piera.

Esteu tots convidats a dir la vostra. Perquè no n'hi ha prou amb indignar-nos, si t'enfades has d'intentar buscar solucions.

Tothom qui va venir a l'assemblea del diumenge 29 de juny rebrà un e-mail amb l'adreça del blog. Si algú en vol ser administrador, només cal dir-ho i li passarem la contrasenya.

2 comentaris:

  1. Per lo de la mani de 19, que us sembla si en fem una aquí a piera? Tots al Gall Mullat a les 19h? Només és una proposta ja que en el nostre poble disposem d'una Assamblea. Per la difussió, podriem fer un cartell i que cadasú n'imprimís unes quantes a casa seva i les penjem pel poble, si sóm força gent, amb un parell o tres que n'imprimeixi cadascú penso que n'hi ha d'haber suficient.
    Fins aviat!
    Montse Fuster

    ResponElimina
  2. tened en cuenta que habrá gente que estará en Barna y no podrá asistir a la asamblea

    ResponElimina

Seguidors